Ez történt


Új időpontban a Hallgatag asszony!

2012. 08. 30.


A Nemzeti Filharmonikusok és a Művészetek Palotája közös produkciójaként meghirdetett Richard Strauss: A hallgatag asszony című vígopera 2012. október 4-i és 6-i előadása technikai okok miatt elmarad. A művet a következő évadban, 2013. október 10-én és 12-én mutatjuk be.

 

A Művészetek Palotája felhívja az október 4 –i előadásra jeggyel rendelkező közönsége figyelmét, hogy a megváltott jegyek a vásárlás helyszínén, illetve a Müpa jegypénztáraiban visszaválthatók 2012. október 20-ig; bérlettulajdonosai pedig az elmaradt előadás helyett a 2012/2013-as évad kínálatából bármelyik, Müpa által szervezett előadásra az eredeti értéken választhatnak jegyet. További információval jegypénztárainkban állunk szíves rendelkezésére.

 
A Nemzeti Filharmonikusok tájékoztatja a Klemperer bérlet tulajdonosait és az érdeklődő közönséget, hogy a tervbe vett operaelőadás helyett október 6-án 19:30-kor zenekari koncertet adnak Borisz Berezovszkij közreműködésével, Kocsis Zoltán vezényletével. Műsoron R. Strauss A Hallgatag Asszony – előjáték, A. Hacsaturján Desz-dúr zongoraverseny. P.I. Csajkovszkij IV. szimfónia.

 

A kizárólag erre az előadásra megváltott jegyek az új műsorra is érvényesek, vagy – kívánságra – a vásárlás helyszínén visszaválthatók 2012. szeptember 20-ig.

 
Megértésüket köszönjük!

 

Művészetek Palotája és a Nemzeti Filharmonikusok igazgatósága
 

100 évesek vagyunk