Vásárlási információ

Hűségkedvezményünk keretében legalább 6 különböző előadásra tetszőleges számú jegy egyidejűleg történő vásárlása esetén 30%, 4 különböző előadásra tetszőleges számú jegy egyidejűleg történő vásárlása esetén 20% árengedményt kínálunk. Hűségkedvezményeink az Opera-bérlet előadásokra nem vehetők igénybe!

Kereslet alapú, dinamikus árazás
Egyes előadásaink értékesítése során dinamikus árképzést alkalmazunk. Ez azt jelenti, hogy egy árazómotor naponta többször, az adott produkcióhoz kapcsolódó keresleti és kínálati viszonyoknak megfelelően számítja ki és vizsgálja felül az előadás jegyeinek optimális árát. Ez lehetőséget ad arra, hogy egy-egy előadás jegyárai dinamikusan alkalmazkodjanak a nézők által kultúrára fordítható összeg, valamint Budapest folyamatosan változó, pezsgő kulturális kínálatának alakulásához. Amennyiben az adott időszakban a kulturális paletta túlkínálatot mutat, az előadások ára csökkenni kezd, és az addiginál olcsóbb jegyár újabb nézői szegmensek számára teszi vonzóvá a programot, mely így szélesebb közönséghez juthat el. Amennyiben viszont egy kurrens produkció túlkeresleti helyzetet teremt, a jegyárak szabályozott, de várható emelkedése azon túl, hogy a művészeti intézmény gazdálkodásában nyújt segítséget, biztosítja, hogy – bár az átlagos jegyárnál kicsit drágábban – sokkal tovább legyen a nézőknek lehetőségük a vásárlásra, hisz a jegyek a korábbiakhoz képest nem pillanatok alatt fogynak el.

Árváltozás a vásárlási folyamatban, a gyakorlatban
A dinamikus árképzés azt jelenti, hogy a jegyrendszer egy adott előadás jegyeinek árát a keresleti és kínálati viszonyoknak megfelelően rendszeres időközönként felülvizsgálja és módosíthatja. Fontos tudnia, hogy ez a változás a jegyvásárlási folyamat közben, akár a jegytérkép megnyitását és böngészését követően is bekövetkezhet. A már kosárba helyezett jegyek ára természetesen ebben az esetben sem módosul, azonban – mivel a már megnyitott jegytérkép nézetében ez az utólag bekövetkezett változás nem látható – a rendszer egy felugró ablakban értesíti Önt a jegyek aktuális áráról.

Külső jegypénztárunk nyitvatartása:

Szeretettel várjuk Kedves Közönségünket

Budán, az Allee Bevásárlóközpontban (Kultúrsziget, II. emelet, a mozi mellett)
1117 Budapest, Október huszonharmadika u. 8–10.

Nyitvatartás: keddtől – szombatig 12 és 18 óra között, hétfőn és vasárnap zárva

2023. december 3-án, 10-én és 17-én (az adventi vasárnapokon) 12 és 18 óra között nyitva tartunk.
2023. december 24. és 2024. január 8. között külső jegypénztárunk zárva tart.

A jegyeket készpénzzel, bankkártyával, SZÉP-kártyákkal, OTP Cafeteria-kártyával és Edenred-kártyával is fizethetik.

Örömmel tájékoztatjuk Kedves Közönségünket, hogy a honlapunkon keresztül történő ONLINE jegyvásárláskor a bankkártyák mellett, már OTP BANK, K&H BANK, MKB BANK SZÉP-kártyákkal is fizethetnek.

A közreműködők és a műsor változtatásának jogát fenntartjuk!

JEGYEKET VÁSÁROLHATNAK A NEMZETI FILHARMONIKUSOK PARTNER IRODÁIBAN:

A MÜPA jegypénztárában:

Budapest, IX. kerület, Komor Marcell utca 1.
Tel.: (1) 555-3300, (1) 555-3301

A Zeneakadémia jegypénztárában:

Budapest, VI. kerület, Liszt Ferenc tér 8.
Tel.: (1) 321-0690

A Pesti Vigadó jegypénztárában:

Budapest, V. kerület, Vigadó tér 2.
Tel.: (1) 328-3340

Az InterTicket országos hálózatában: Jegypontok

A jegyeket készpénzzel vagy bankkártyával fizethetik.

INTERNETES JEGYVÁSÁRLÁS:

Az interneten vásárolt bérletek és jegyek minden esetben E-ticketként kerülnek kézbesítésre. Az E-ticket egy teljes értékű elektronikus jegy, amely belépésre jogosít.

Kérjük, minden megvásárolt bérlethez és jegyhez egyenként nyomtassa ki vagy töltse le az elküldött PDF dokumentumot!

Javasoljuk, hogy a bérleteket és a jegyeket mielőbb nyomtassák ki vagy mentsék le saját számítógépükre vagy telefonjukra, ahonnan később bármikor ki tudják azokat nyomtatni, be tudják mutatni a beléptetést végző kollégáknak.

A PDF dokumentum megnyitásához Adobe Reader programra van szükség, mely ingyenesen letölthető: Adobe Reader letöltése

Amennyiben a már kinyomtatott jegye elveszett, ellopták vagy megsemmisült, pótolni (újranyomtatni) nem áll módunkban. A terembe belépni csak érvényes jeggyel lehetséges.

A jegy cseréje vagy visszaváltása nem lehetséges (kivéve az előadás elmaradása esetén).  A közreműködők és a műsor változtatásának jogát fenntartjuk!

Honlapunkon a Nemzeti Filharmonikusok saját szervezésű koncertjeink mellett megtalálja azokat a koncertjeinket, programjainkat is, amelyeket más koncertszervezők, ügynökségek rendeznek és a Nemzeti Filharmonikus Zenekar, vagy a Nemzeti Énekkar a koncert közreműködője. A jegyvásárlás gombra kattintva Önt a rendezők honlapjára vagy jegyvásárlási rendszerébe navigáljuk, hogy egyszerűsítsük Önöknek a jegyvásárlást.

Kérdéseivel kérjük, forduljon hozzánk a (36) 1 411 6651 telefonszámon vagy küldjön e-mailt a jegy@filharmonikusok.hu címre.

A webáruházban végzett jegyvásárlás nem módosítható, nem törölhető és nem vonható vissza. Csere nem lehetséges. Visszaváltás illetve csere kizárólag elmaradt előadás esetén kezdeményezhető a szervező által megadott feltételek szerint.

100 évesek vagyunk