Vásárlási információ
Tájékoztatjuk Kedves Közönségünket, hogy 2020. október 23-án és 24-én Külső Jegypénztáraink zárva tartanak.
Külső Jegypénztáraink nyitvatartása:

Károly körút 21. – HÉTFŐTŐL-PÉNTEKIG 10.00 és 16.00 óra között
Allee Bevásárlóközpont – KEDDTŐL-SZOMBATIG 12.00 és 18.00 óra között
A jegyeket készpénzzel, bankkártyával, Szép-kártyákkal, OTP Cafeteria kártyával, Erzsébet Plusz Kártyával fizethetik.

Sajnálattal tájékoztatjuk Kedves Közönségünket, hogy a péntek estére (szeptember 25. 19.30 Müpa) kitűzött Évadnyitó hangversenyünk járványügyi elővigyázatossági okok miatt elmarad.
A megváltott jegyeket október 15-ig másik koncertre cseréljük vagy visszaváltjuk.

Az elmaradt Évadnyitó hangversenyre szóló belépők jegyár visszafizetésére személyesen csak a Károly körút 21. szám alatti külső jegypénztárban lesz lehetőség, a jegyek cseréjére, személyesen mindkét külső jegypénztárunkban lehetőséget biztosítunk.
A jegyek vonalkódjainak megküldésével és a csere koncert kiválasztásával a jegycserét a jegy@filharmonikusok.hu e-mail címen, vagy a +36 (1) 411-6636 telefonszámon is megrendelhetik.

Ezúton tájékoztatjuk Kedves Közönségünket, hogy a koronavírus-járvány okozta veszélyhelyzet ideje alatt elmaradt hangversenyekre szóló jegy- és bérlethányad visszaváltások határideje lejárt, a jegyárak visszafizetésére már nincs lehetőség.
Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a jegy- és bérlethányad cseréket azonban továbbra sem függesztjük fel, a cserék lehetőségét további intézkedésig az új évadban is fenntartjuk.
A jegycseréket személyesen Külső Jegypénztárainkban tudják megtenni, de jegyek vagy bérletek vonalkódjainak megküldésével és a csere koncert kiválasztásával ezt a jegy@filharmonikusok.hu e-mail címen is megrendelhetik.

A közreműködők és a műsor változtatásának jogát fenntartjuk!

JEGYEKET VÁSÁROLHATNAK A NEMZETI FILHARMONIKUSOK PARTNER IRODÁIBAN:

A MÜPA jegypénztáraiban:
 • Budapest, IX. kerület, Komor Marcell utca 1.
  Tel.: (1) 555-3300, (1) 555-3301
 • Budapest, VI. kerület, Andrássy út 15.
  Tel.: (1) 555-3310, (1) 555-3311

A Zeneakadémia jegypénztárában:

 • Budapest, VI. kerület, Liszt Ferenc tér 8.
  Tel.: (1) 321-0690

A Pesti Vigadó jegypénztárában

 • Budapest, V. kerület, Vigadó tér 2.
  Tel.: (1) 328-3340

Az InterTicket országos hálózatában: Jegypontok

A jegyeket készpénzzel vagy bankkártyával fizethetik.

INTERNETES JEGYVÁSÁRLÁS:

Az interneten vásárolt bérletek és jegyek minden esetben E-ticketként kerülnek kézbesítésre. Az E-ticket egy teljes értékű elektronikus jegy, amely belépésre jogosít.

Kérjük, minden megvásárolt bérlethez és jegyhez egyenként nyomtassa ki vagy töltse le az elküldött PDF dokumentumot!

Javasoljuk, hogy a bérleteket és a jegyeket mielőbb nyomtassassák ki vagy töltse le vagy mentsék le saját számítógépükre vagy telefonukra, ahonnan később bármikor ki tudják azokat nyomtatni, be tudják mutatni a beléptetést végző kollégáknak.

A PDF dokumentum megnyitásához Adobe Reader programra van szükség, mely ingyenesen letölthető: Adobe Reader letöltése

Amennyiben a már kinyomtatott jegye elveszett, ellopták vagy megsemmisült, pótolni (újranyomtatni) nem áll módunkban. A terembe belépni csak érvényes jeggyel lehetséges.

A jegy cseréje vagy visszaváltása nem lehetséges (kivéve az előadás elmaradása esetén).  A közreműködők és a műsor változtatásának jogát fenntartjuk!

Honlapunkon a Nemzeti Filharmonikusok saját szervezésű koncertjeink mellett megtalálja azokat a koncertjeinket, programjainkat is, amelyeket más koncertszervezők, ügynökségek rendeznek és a Nemzeti Filharmonikus Zenekar, vagy a Nemzeti Énekkar a koncert közreműködője. A jegyvásárlás gombra kattintva Önt a rendezők honlapjára vagy jegyvásárlási rendszerébe navigáljuk, hogy egyszerűsítsük Önöknek a jegyvásárlást.

Kérdéseivel kérjük, forduljon hozzánk a (36) 1 411 6651 telefonszámon vagy küldjön e-mailt a jegy@filharmonikusok.hu címre.

A webáruházban végzett jegyvásárlás nem módosítható, nem törölhető és nem vonható vissza. Csere nem lehetséges. Visszaváltás illetve csere kizárólag elmaradt előadás esetén kezdeményezhető a szervező által megadott feltételek szerint.