Vásárlási információ

Ezúton tájékoztatjuk Kedves Közönségünket, hogy a koronavírus-járvány okozta veszélyhelyzet ideje alatt elmaradt hangversenyekre szóló jegy- és bérlethányad VISSZAFIZETÉSEKET, a korábban meghirdetett határidő lejártával, az elmaradt előadások időpontja után 60 nappal megszüntetjük.

Ezek szerint, a 2019/2020 évad utolsó elmaradt koncertje (05.21. Zeneakadémia) után, a jegy- és bérlethányad VISSZAFIZETÉSI IGÉNYEK közül, csupán a 2020. JÚLIUS 31-ig beérkezett igényeket áll módunkban teljesíteni. A martonvásári hangversenyek esetében ez a dátum augusztus 31. A megadott határidőt követően visszaváltásra nincs lehetőség. Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a jegy- és bérlethányad CSERÉKET azonban nem függesztjük fel július 31-el. A cserék lehetőségét további intézkedésig az új évadban is fenntartjuk.

JÚLIUS 1-től újra mindkét külső jegypénztárunk nyitva tart. A nyári időszakban, augusztus 31-ig, rövidített és megosztott nyitvatartással várjuk Önöket az alábbiak szerint.

 

Pesten HÉTFŐTŐL – PÉNTEKIG délelőttönként, 10.00 és 14.00 óra között – a Károly körút 21. szám alatt
Budán KEDDTŐL – SZOMBATIG délutánonként, 14.00 és 18.00 óra között – az Allee Bevásárlóközpont II. emeletén.

A jegyeket készpénzzel, bankkártyával, Szép-kártyákkal, OTP Cafeteria kártyával, Erzsébet Plusz Kártyával fizethetik.

Az elmaradt hangversenyekre szóló belépők jegyár visszafizetésére személyesen csak a Károly körút 21. szám alatti külső jegypénztárban lesz lehetőség, a jegyek vagy bérleti-jegyek cseréjére személyesen mindkét külső jegypénztárunkban lehetőséget biztosítunk.

A jegyek vagy bérletek vonalkódjainak megküldésével és a csere koncert kiválasztásával ezt a jegy@filharmonikusok.hu e-mail címen is megrendelhetik.

 

Kottatárunkban a személyes ügyintézés szünetel, kérjük e-mailen kottatar@filharmonikusok.hu, vagy telefonon + 36 30 411 6682 érdeklődjenek.

 

Megértésüket köszönjük!

Vigyázzanak magukra, vigyázzunk egymásra!

Nemzeti Filharmonikusok

 

 

A NEMZETI FILHARMONIKUSOK PARTNER IRODÁIBAN:A MÜPA jegypénztáraiban:
 • Budapest, IX. kerület, Komor Marcell utca 1.
  Tel.: (1) 555-3300, (1) 555-3301
 • Budapest, VI. kerület, Andrássy út 15.
  Tel.: (1) 555-3310, (1) 555-3311

A Zeneakadémia jegypénztárában:

 • Budapest, VI. kerület, Liszt Ferenc tér 8.
  Tel.: (1) 321-0690

A Pesti Vigadó jegypénztárában

 • Budapest, V. kerület, Vigadó tér 2.
  Tel.: (1) 328-3340

Az InterTicket országos hálózatában: Jegypontok

A jegyeket készpénzzel vagy bankkártyával fizethetik.

INTERNETES JEGYVÁSÁRLÁS:

Az interneten vásárolt bérletek és jegyek minden esetben E-ticketként kerülnek kézbesítésre. Az E-ticket egy teljes értékű elektronikus jegy, amely belépésre jogosít.

Kérjük, minden megvásárolt bérlethez és jegyhez egyenként nyomtassa ki vagy töltse le az elküldött PDF dokumentumot!

Javasoljuk, hogy a bérleteket és a jegyeket mielőbb nyomtassassák ki vagy töltse le vagy mentsék le saját számítógépükre vagy telefonukra, ahonnan később bármikor ki tudják azokat nyomtatni, be tudják mutatni a beléptetést végző kollégáknak.

A PDF dokumentum megnyitásához Adobe Reader programra van szükség, mely ingyenesen letölthető: Adobe Reader letöltése

Amennyiben a már kinyomtatott jegye elveszett, ellopták vagy megsemmisült, pótolni (újranyomtatni) nem áll módunkban. A terembe belépni csak érvényes jeggyel lehetséges.

A jegy cseréje vagy visszaváltása nem lehetséges (kivéve az előadás elmaradása esetén).  A közreműködők és a műsor változtatásának jogát fenntartjuk!

Honlapunkon a Nemzeti Filharmonikusok saját szervezésű koncertjeink mellett megtalálja azokat a koncertjeinket, programjainkat is, amelyeket más koncertszervezők, ügynökségek rendeznek és a Nemzeti Filharmonikus Zenekar, vagy a Nemzeti Énekkar a koncert közreműködője. A jegyvásárlás gombra kattintva Önt a rendezők honlapjára vagy jegyvásárlási rendszerébe navigáljuk, hogy egyszerűsítsük Önöknek a jegyvásárlást.

Kérdéseivel kérjük, forduljon hozzánk a (36) 1 411 6651 telefonszámon vagy küldjön e-mailt a jegy@filharmonikusok.hu címre.

A webáruházban végzett jegyvásárlás nem módosítható, nem törölhető és nem vonható vissza. Csere nem lehetséges. Visszaváltás illetve csere kizárólag elmaradt előadás esetén kezdeményezhető a szervező által megadott feltételek szerint.