Emlékezet-koncert ‒ ELMARAD
Mikor
2020. november 6., péntek
19:30-tólvárhatóan 21:10-ig
Hol
Müpa – Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem,
Budapest
Jegyek
5 500 / 4 500 / 4 000 / 3 500 / 2 500 Ft
ELMARAD


Emlékezet-koncert ‒ ELMARAD

Bérleten kívüli hangverseny

Sajnálattal tájékoztatjuk Kedves Közönségünket, hogy a 2020. november 6-i „Emlékezet-koncert ‒ In Memoriam Kocsis Zoltán” c. hangversenyünk elmarad.

A Kormány veszélyhelyzet idején alkalmazandó, november 3-án kiadott védelmi intézkedései a kulturális rendezvények nézőszámát és az ültetés rendjét szigorúan szabályozza.
A Nemzeti Filharmonikusok számára kiemelten fontos a közönsége egészségének védelme és az előírt szabályok betartása, de időre van szüksége arra, hogy alkalmazni tudja az új rendelkezéseket. A jegyet már megvásárolt nézők nagy számára való tekintettel a Nemzeti Filharmonikusok 2020. november 6-i „Emlékezet-koncert ‒ In Memoriam Kocsis Zoltán” c. hangversenye elmarad.
A megváltott jegyek november 30-ig másik koncertre cserélhetők vagy visszaválthatók. Az elmaradt hangversenyre szóló belépők jegyár-visszafizetésére személyesen csak a Károly körút 21. szám alatti külső jegypénztárban van lehetőség, a jegyek cseréje mindkét külső jegypénztárban biztosított. A jegyek vonalkódjainak megküldésével és a csere koncert kiválasztásával a visszafizetést vagy a jegycserét a jegy@filharmonikusok.hu e-mail címen, vagy a +36 (1) 411-6636 telefonszámon is megrendelhetik.
A Nemzeti Filharmonikusok mindent elkövet annak érdekében, hogy a jövőbeni hangversenyeket biztonságosan, az előírt szabályoknak megfelelően megrendezze.

Megértésüket köszönjük!
A Nemzeti Filharmonikusok vezetősége

100 évesek vagyunk