Meghallgatás a Nemzeti Énekkar énekművész státuszára szoprán és tenor szólamokban

A MNF Magyar Nemzeti Filharmonikus Zenekar, Énekkar és Kottatár Nonprofit Kft. a Magyar Nemzeti Énekkar megüresedő énekművészi státuszaira meghallgatást hirdet SZOPRÁN és TENOR szólamokban.

A meghallgatás többfordulós.

Az első fordulóban a beküldött adminisztratív és hanganyagok értékelését követően a sikeres jelentkezőket hívjuk be előzetes időpont-egyeztetés után egy későbbi, személyes meghallgatásra külön meghallgatási anyaggal.

Kérjük, hogy a jelentkezéshez küldjön részletes szakmai önéletrajzot és külön YouTube-linken az alábbiakat:

1. Szabadon választott skála, melyen a hangterjedelmet megfelelően tudja bemutatni a jelentkező.
2. Egy szabadon választott ária vagy dal előadását (egy évnél nem régebbi felvételről).
3. Verdi: Requiem – Libera me tételéből a capella előadásban az alább megadott részletet:
– szoprán: 186-207 ütemek
– tenor: 200-207 és 229-239 ütemek

Külön kérés esetén a szükséges kottarészletet elektronikusan megküldjük.

A MNF Magyar Nemzeti Filharmonikus Zenekar, Énekkar és Kottatár Nonprofit Kft. mindig a legmegfelelőbb jelöltet igyekszik megtalálni, tekintet nélkül a jelölt faji és etnikai hovatartozására, politikai beállítottságára, vallására vagy filozófiai meggyőződésére, szakszervezeti tagságára, egészségére vagy szexuális életére.

Kérjük, ne küldjön részünkre olyan önéletrajzot, motivációs levelet vagy más mellékletet, amely a következők valamelyikét vagy mindegyikét tartalmazza: fénykép, érdeklődési kör, hobbi, egyéb olyan adat, amely nem releváns a munkaviszony létesítése, teljesítése, megszűnése szempontjából.

Továbbá arra kérjük, hogy ne osszon meg velünk semmilyen az előző, vagy jelenlegi munkahelyével kapcsolatos üzleti titkot vagy vállalati információt.

Jelentkezés részletes szakmai önéletrajzzal, a pontos szólam megjelölésével és a mellékelt linkkel 2023. március 14-e éjfélig Tóth Antal énekkari menedzsernél a toth.a@filharmonikusok.hu e-mailcímen.

100 évesek vagyunk