Elmaradt koncertekkel kapcsolatos információk

Ezúton tájékoztatjuk Kedves Közönségünket, hogy a koronavírus-járvány okozta veszélyhelyzet ideje alatt elmaradt hangversenyekre szóló jegy- és bérlethányad VISSZAFIZETÉSEKET, a korábban meghirdetett határidő lejártával, az elmaradt előadások időpontja után 60 nappal megszüntetjük.

Ezek szerint, a 2019/2020 évad utolsó elmaradt koncertje (05.21. Zeneakadémia) után, a jegy- és bérlethányad VISSZAFIZETÉSI IGÉNYEK közül, csupán a 2020. JÚLIUS 31-ig beérkezett igényeket áll módunkban teljesíteni. A martonvásári hangversenyek esetében ez a dátum augusztus 31. A megadott határidőt követően visszaváltásra nincs lehetőség. Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a jegy- és bérlethányad CSERÉKET azonban nem függesztjük fel július 31-el. A cserék lehetőségét további intézkedésig az új évadban is fenntartjuk.

JÚLIUS 1-től újra mindkét külső jegypénztárunk nyitva tart. A nyári időszakban, augusztus 31-ig, rövidített és megosztott nyitvatartással várjuk Önöket az alábbiak szerint.

Pesten HÉTFŐTŐL – PÉNTEKIG délelőttönként, 10.00 és 14.00 óra között – a Károly körút 21. szám alatt
Budán KEDDTŐL – SZOMBATIG délutánonként, 14.00 és 18.00 óra között – az Allee Bevásárlóközpont II. emeletén.

A jegyeket készpénzzel, bankkártyával, Szép-kártyákkal, OTP Cafeteria kártyával, Erzsébet Plusz Kártyával fizethetik.

Az elmaradt hangversenyekre szóló belépők jegyár visszafizetésére személyesen csak a Károly körút 21. szám alatti külső jegypénztárban lesz lehetőség, a jegyek vagy bérleti-jegyek cseréjére személyesen mindkét külső jegypénztárunkban lehetőséget biztosítunk.

A jegyek vagy bérletek vonalkódjainak megküldésével és a csere koncert kiválasztásával ezt a jegy@filharmonikusok.hu e-mail címen is megrendelhetik.

Kottatárunkban a személyes ügyintézés szünetel, kérjük e-mailen kottatar@filharmonikusok.hu, vagy telefonon + 36 30 411 6682 érdeklődjenek.

Megértésüket köszönjük!

Vigyázzanak magukra, vigyázzunk egymásra!

Nemzeti Filharmonikusok