Ez történt


A Nemzeti Filharmonikus Zenekar próbajátékot hirdet II. fagott helyettesítési állásra

2019. 03. 27.


A próbajáték időpontja: 2019. május 28. (kedd) 10:00

A próbajáték helyszíne: a Nemzeti Filharmonikusok próbaterme, Művészetek Palotája, 1095 Budapest, Komor Marcell utca 1. VI. emelet

 

A próbajáték kétfordulós.

 

Első forduló:  W. A. Mozart: B-dúr fagottverseny K.191. I. tétel

 

Második forduló: zenekari részletek

A zenekari részletek kottája itt letölthető, vagy egyeztetés után átvehető a zenekar kottatárában. Zongorakísérőt a próbajátékra a zenekar biztosít.

 

A helyettesítési állás a 2019-2020-as évadra szól, betölthető: 2019. szeptember 1-től

 

A jelentkezéshez rövid szakmai önéletrajzot kérünk e-mail-ben az alábbi címre: mali.i@filharmonikusok.hu

Jelentkezési határidő: 2019. május 12.

 

További információk: 30/ 411 66 28

 

Sikeres próbajátékot kívánunk!

 

Az MNF Magyar Nemzeti Filharmonikus Zenekar, Énekkar és Kottatár Nonprofit Kft. mindig a legmegfelelőbb jelöltet igyekszik megtalálni, tekintet nélkül a jelölt etnikai hovatartozására, politikai beállítottságára, vallására vagy filozófiai meggyőződésére, szakszervezeti tagságára, egészségére vagy szexuális irányultságára.
Kérjük, ne küldjön részünkre olyan önéletrajzot, motivációs levelet vagy más mellékletet, amely a következők valamelyikét vagy mindegyikét tartalmazza: fénykép, érdeklődési kör, hobbi, egyéb olyan adat, amely nem releváns a munkaviszony létesítése, teljesítése, megszűnése szempontjából.
Továbbá arra kérjük, hogy ne osszon meg velünk semmilyen az előző, vagy jelenlegi munkahelyével kapcsolatos üzleti titkot vagy vállalati információt.
100 évesek vagyunk