Vásárlási információ

A ZENE AJÁNDÉK !

A Nemzeti Filharmonikusok karácsonyi vására az Allee Bevásárlóközpontban

Nemzeti Filharmonikusok jegyértékesítő pult

Nyitva – december 30-ig  – a hét minden napján 10-19 óra között.

1117 Budapest, Október huszonharmadika u. 8-10.

Tel.: (1) 411-6651

Jegyvásárlás

 • A Művészetek Palotája jegypénztáraiban:
  • Budapest IX. kerület, Komor Marcell utca 1.
   Tel.: (1) 555-3300, (1) 555-3301
  • Budapest VI. kerület, Andrássy út 15.
   Tel.: (1) 555-3310, (1) 555-3311
 • A Zeneakadémia jegypénztárában:
  • Budapest VI. kerület, Liszt Ferenc tér 8.
   Tel.: (1) 321-0690
 • Pesti Vigadó jegypénztárában
  • 1051 Budapest Vigadó tér 2.
   Tel.: (1) 328-3340
 • Az InterTicket országos hálózatában:

Jegypontok

Internetes jegyvásárlás

Az interneten vásárolt bérletek és jegyek minden esetben E-ticketként kerülnek kézbesítésre. Az E-ticket egy teljes értékű elektronikus jegy, amely belépésre jogosít. Kérjük, minden megvásárolt bérlethez és jegyhez egyenként nyomtassa ki az elküldött PDF dokumentumot! A PDF dokumentum megnyitásához Adobe Reader programra van szükség, mely ingyenesen letölthető: https://get.adobe.com/hu/reader

Javasoljuk, hogy a bérleteket és a jegyeket mielőbb nyomtassák ki vagy mentsék le saját számítógépükre, ahonnan később bármikor ki tudják azokat nyomtatni.

A PDF dokumentum megnyitásához Adobe Reader programra van szükség, mely ingyenesen letölthető:

Adobe Reader letöltése

Amennyiben a már kinyomtatott jegye elveszett, ellopták vagy megsemmisült, pótolni (újranyomtatni) nem áll módunkban. A terembe belépni csak érvényes jeggyel lehetséges.
A jegy cseréje vagy visszaváltása nem lehetséges (kivéve az előadás elmaradása esetén). A közreműködők és a műsor változtatásának jogát fenntartjuk!

Javasoljuk, hogy a jegyeket mielőbb nyomtassák ki vagy mentsék le saját számítógépükre, ahonnan később bármikor ki tudják azokat nyomtatni.

Honlapunkon a Nemzeti Filharmonikusok saját szervezésű koncertjeink mellett megtalálja azokat a koncertjeinket, programjainkat is, amelyeket más koncertszervezők, ügynökségek rendeznek és a Nemzeti Filharmonikus Zenekar, vagy a Nemzeti Énekkar a koncert közreműködője. A jegyvásárlás gombra kattintva Önt a rendezők honlapjára vagy jegyvásárlási rendszerébe navigáljuk, hogy egyszerűsítsük Önöknek a jegyvásárlást.

Kérdéseivel kérjük, forduljon hozzánk a (36) 1 411 6651 telefonszámon vagy küldjön e-mailt az info@filharmonikusok.hu címre.